You are currently viewing Кабинет по УНГ в Медицински център „Стайков и Фамилия“ гр. Бургас

Кабинет по УНГ в Медицински център „Стайков и Фамилия“ гр. Бургас

Къде се намира кабинет по УНГ?

Медицински център „Стайков и Фамилия“ откри врати през Ноември 2019 г. Лечебното заведение е с адрес, град Бургас е ж.к. „Изгрев“, ул. Транспортна 33.

Най-съвременни медицински център в Бургас

Смело можем да кажем, че той е един от най-новите и съвременни медицински центрове на Бургас, който може да се похвали с добри специалисти и съвременна апаратура. Достигането на пациент до даден специалист, не винаги е лесно. Това е процес, при който е редно да се отчетат фактури като адекватна помощ на регистратура, удобна чакалня, отзивчив персонал. Тенденцията в развитите държави е осигуряването на комфорт на пациентите в иначе така неприят за тях момент. За мен като лекар е много важно, да разполагам с добър екип специалист в различни сфери на медицина. Това дава сигурност, при поставянето на диагноза на заболявания засягащи редица органи и системи. Добрата колаборация между отделните звена в медицинския център е нещото, с което можем да се похвалим.
Нашият УНГ кабинет е оборудван с ново поколение ендоскопска апаратура, позволяваща мониторинг на ушните канали, носните ходове, устна кухина и гласни връзки. Разполагаме със специален аудиометричен софтуер за прецизно измерване на слуховите нарушения при деца и възрастни; апарат за промивка при наличие на ушна кал и редица други.

Как да си запазим час?

При необходимост, заповядайте в кабинет номер 9 с предварително запазен час на телефон 0899/699-006 или през платформата https://superdoc.bg/lekar/stanimir-dinev